Jaroslav T.

Skóre Bezkempu: 625

Odznaky bezkempaře:


Hodnocení od majitelů:

Počet navštívených pozemků: 36
Počet půjčených vozů: 0



21.7 - 23.7.2023 Martin říká:

Milí hosté, příjemná komunikace...
3.7 - 4.7.2023 Dalibor říká:

Nejlepší hodnocení jakého se nám může dostat je, že nás host navštíví opakovaně. A když se navíc jedná o zkušeného matadora Bezkempu, radost je dvojnásobná. Samozřejmě doporučujeme a moc děkujeme! :-)
24.6 - 25.6.2023 Jan říká:

naprosto bez problemu. pohodovy a nenarocny host.
17.6 - 18.6.2023 David říká:

Vše v naprostém pořádku, děkujeme za návštěvu.
28.8 - 30.8.2022 Vlaďka říká:

Vše v naprostém pořádku, hosty ráda doporučuji!
25.8 - 27.8.2022 Magda říká:

Děkujeme za návštěvu. Velmi milá rodinka, kterou je radost hostit....
5.8 - 7.8.2022 Miloš říká:

Všechno OK, uklizeno.
22.7 - 24.7.2022 Dalibor říká:

Vše v pořádku, dostali jsme pár cenných rad, i za ty díky..
1.7 - 3.7.2022 Dana říká:

Vše v naprostém pořádku, děkujeme za návštěvu :-)
4.7 - 6.7.2022 David říká:

Všechno v pořádku. :) Fajn komunikace :) Děkujeme za návštěvu. ;) Doporučujeme :) ;)
4.9 - 5.9.2021 Jakub říká:

Vše ok, děkujeme za návštěvu u nás!
13.8 - 15.8.2021 Věra říká:

Šikovná, příjemná mladá rodina, vše v naprostém pořádku.
29.7 - 31.7.2021 Robin říká:

vše v pořádku, super domluva
11.7 - 12.7.2021 Vlaďka říká:

Fajn hosté, ráda doporučuji :-)
10.7 - 11.7.2021 Vlaďka říká:

Jaroslav s rodinou byli moc příjemnými hosty a ráda je všem doporučuji.
7.7 - 8.7.2021 Eva říká:

Děkujeme za návštěvu, na pozemku bylo vše v naprostém pořádku.
5.7 - 6.7.2021 Ladislav říká:

Po druhé u nás na pozemku a nemáme co vytknout. Naprosto bez problémů.
6.6 - 8.6.2021 Michaela říká:

Vše v naprostém pořádku. Doporučujeme
8.8 - 9.8.2020 Martin říká:

Vše v pořádku,mohu jen doporučit...
5.8 - 7.8.2020 Ctibor říká:

Vše v nejlepším pořádku, mohu všem majitelům jen doporučit. Roverské skály
6.7 - 7.7.2020 Pavel říká:

Všechno v pořádku, doporučujeme.
4.7 - 5.7.2020 Ladislav říká:

perfektní komunikace,příjezd dle domluvy atd. Všem doporucuji. A jako bonus máte možnost získat perfektní fotky vašeho pozemku a okolí.
15.7 - 17.7.2022 Honza


Remeez - Orlické hory
9.9 - 10.9.2023 Jaroslav říká:
Krásné místo s výhledem do krajiny a na část vesnice, do které jsme si udělali procházku na pivo a pizzu. U splavu jsme se osvěžili a zbytek pobytu jsme relaxovali u stanu. Doporučujeme mít holínky, ráno a večer byla louka mokrá, ale plná krásných "pokladů" :-) Děkujeme, líbilo se nám tady.
Kouzelná maringotka na pozorování zvěře a noční oblohy
21.8 - 23.8.2023 Jaroslav říká:
Příjemné místo na břehu rybníka, který jsme v horku využili na koupání a plavbu člunem, má spoustu krásných zákoutí a mít nějaké plavidlo je opravdu výhoda. Je třeba ale počítat s tím, že je to rybník s rybami, voda tomu tedy odpovídá... nás to ale nezastavilo :-) a rádi jsme pak využili solární sprchu.
Líbilo se nám, děkujeme.
V podhradí Hradu Bezděz
21.7 - 23.7.2023 Jaroslav říká:
Tak lepší výhled jsme na bezkempování ještě neměli♥ Opravdu krásné místo, kde je soukromí, klid a možnost výletů. Na hradě jsme byli už několikrát, takže ten jsme vynechali, ale stála za to procházka po vesnici i do skal za hlavní silnicí. Večer jsme využili zásobu dřeva na oheň. Moc děkujeme a sem se opravdu rádi vrátíme.
Pozemek u borovic v kraji Perštejnů
15.7 - 16.7.2023 Jaroslav říká:
Příjemné stanování na konci vesnice, z pozemku jsme viděli srnky, zajíce a je to úplná ptačí pozorovatelna :-) Pan domácí je moc milý, domluvili jsme si s ním půjčení lodičky pro splavení části Opatovického kanálu, zavezl nás na místo a následně vyzvedl a odvezl zpět na pozemek, moc děkujeme a všem bezkempařům doporučujeme, je to plavba divočinou, na koupání to není, ale všude tolik života, barevné motýlice, potkali jsme nutrii a dokonce zahlédli ledňáčka.
U lesa s verandou
5.7 - 7.7.2023 Jaroslav říká:
Moc hezké místo přímo u lesa, kde je zdroj suchého dřeva :-) terasa poskytuje skvělé zázemí, které jsme naplno využili. K rybníku a po jeho břehu jsme podnikli příjemnou procházku a v hospůdce u něj vaří výborné kafíčko :-) k dispozici mají hřiště pro děti, hodilo se... A výlet na Veselý kopec nás nezklamal, tam jsme se moc těšili a opravdu stojí za návštěvu. Doporučujeme tam dorazit až třeba kolem 16h, kdy už většina návštěvníků skanzen opouští :-)) (ale v 18h zavírají) A ještě jsme měli štěstí, že se zrovna opravuje blízká hlavní silnice, přímo u odbočky k chatičce je již uzavírka, takže nás v noci žádná auta nerušila, uzavírka ještě určitě chvíli potrvá. Děkujeme a doporučujeme.
U dančí obory s výhledem na hrad Trosky
3.7 - 4.7.2023 Jaroslav říká:
Po roce jsme se sem moc rádi vrátili, pan Dalibor o pozemek skvěle pečuje. Pohled na Trosky byl opět úžasný, blízkost daňků také a my jsme si pobyt zde výborně užili. Syn velice ocenil wifi připojení :-)
Na konci světa v Lipové aleji
24.6 - 25.6.2023 Jaroslav říká:
Kouzelné místo s krásným výhledem doplněné opravdu povedenými uměleckými díly pana majitele, hřiště včetně her jsme si užili a procházku po blízkém okolí také. Jenom upozornění pro bezkempaře, kteří vyhledávají naprosté soukromí jako my, zde je potřeba počítat s občasnou návštěvou hřiště i místními či přespolními s dětmi (jen proto odebíráme jedno srdíčko, ostatní si představte plný počet, protože tohle místo si je zaslouží ;-) )
Maringotka - Stříbrný rybník
17.6 - 18.6.2023 Jaroslav říká:
Krásná zahrada s úžasným zázemím pro děti i dospělé, na Stříbrňák je to malý kousek, takže na léto ideální místo :-) Na zahradě je soukromí a naprostý klid. Moc se nám tady líbilo, rádi se vrátíme. Děkujeme ♥
Mez u prostřed polí na Modrém Bidélku
20.5 - 21.5.2023 Jaroslav říká:
Hned jak jsme sem přijeli, říkali jsme si, že jsme v ráji ♥ Pozemek je v opravdu krásné krajině, zázemí je úžasné, hodně moc jsme ocenili překvapení vtipně ukryté v kadibudce :-) Stačila nám procházka po blízkém okolí, jinak jsme si užívali klid a soukromí v jarní přírodě. Moc se nám tady líbilo a rádi přijedeme znovu, už jenom pro ten pohled na Rozkoš a Krkonoše, který nám byl tentokrát kvůli špatné viditelnosti odepřen.
Obytný vůz v cíli na úpatí sopky Kozákov
2.9 - 4.9.2022 Jaroslav říká:
Na tomhle příjemném místě jsme byli letos už podruhé, jen na druhém stanovišti a opět se nám tady moc líbilo. Doporučujeme Měsíční údolí, které nás už od vstupu uchvátilo, hlavně nás překvapilo množství jeskyní, které si jinak v pískovci moc nevyskytují. A zase jsme si na památku přivezli nějaký drahý kamínek :-)
Majitelce děkujeme za možnost využití houpací sítě u prvního stanoviště, náš syn si ji zamiloval už při první návštěvě :-)
U jablůněk
28.8 - 30.8.2022 Jaroslav říká:
Děkujeme za příjemný pobyt, vrátili jsme se sem po roce a opět musíme chválit. Zahrada je v krásné krajině, která se neokouká, přivezli jsme si i několik drahých kamínků na památku a samozřejmě plná břicha švestek, jablek, hrušek... těchto pokladů je v okolí nyní spousta :-)
Zahrada v Hrobicích u Pardubic
25.8 - 27.8.2022 Jaroslav říká:
Zahrada je moc hezká, hned po příjezdu nás přivítala mazlivá fenka, která nám pobyt krásně zpříjemnila :-) Užili jsme si parádní koupání v písáku vzdáleném 3km, kousek od pozemku je i Kunětická hora. Večerní bouřku jsme přečkali pod pergolou, majitelům moc děkujeme za poskytnutí zázemí, dostali jsme i milou nabídku využití jejich karavanu, kdybychom ve stanu plavali :-) Naštěstí to nebylo potřeba a my jsme si i přes silné bouřky pobyt užili. Děkujeme.
Velká rovinatá zahrada s krásnými výhledy do okolí
12.8 - 14.8.2022 Jaroslav říká:
Místo má určitě svoje kouzlo, ze starého hostince na nás dýchal duch minulosti, v dobrém slova smyslu :-) a hlavně blízké okolí pozemku je opravdu nádherné! Šli jsme přes Černou, Morcinov, Kozlov, všude jsou krásné výhledy na Český ráj i na Krkonoše, ve vesničkách se zastavil čas... Na pozemku se s námi skamarádila kočička :-)
Doubravka - Outdoor park Bílek
5.8 - 7.8.2022 Jaroslav říká:
Pohodové stanování na louce, byli jsme kupodivu celý víkend sami, takže jsme si užili krásné soukromí. Za cestou je rybníček, večer byl opuštěný, tak jsme se odvážili k němu. Trasu k Doubravě dáváme mezi fotky, je to nejkratší schůdná cesta k řece. Prošli jsme si i Bílek, je to moc hezká vesnička :-)
Okraj ovocného sadu
15.7 - 17.7.2022 Jaroslav říká:
Děkujeme za hezký víkend, pozemek je na krásném místě, prošli jsme si přírodu v nejbližším okolí a sousední vesničku, všude bylo hezky :-) My jsme neměli horko, ale jak už tu psal někdo z hostů, není tam moc stínu. Ale večerní a noční pohledy do krajiny Vám vynahradí třeba i to denní horko :-)
Čabarka - zahrada plná zážitků
4.7 - 6.7.2022 Jaroslav říká:
Tak tady jsme byli nadšení dospělí i dítě :-) Moc jsme si dny na Čabarce užili, máte to tam opravdu vyšperkované, ale nestihli jsme si pohrát se vším, takže se určitě vrátíme :-)
Moc děkujeme, bylo u Vás báječně!
Odpočinková louka v ráji
1.7 - 3.7.2022 Jaroslav říká:
Příjemné místo s krásným výhledem do okolí, z okraje pozemku jsou nádherné výhledy na Humprecht v Sobotce. Jako výlet můžeme doporučit autobusem na Kost a pěšky zpět údolím Plakánek, trasu jsme znali z minulosti a rádi jsme si ji znovu prošli. Zázemí na pozemku bylo super, ocenili jsme dřez s tekoucí vodou, doporučujeme vzít s sebou dřevo na oheň, lovili jsme v okolí, ale téměř vše je tam trnité :-))
Děkujeme, pobyt jsme si moc užili.
S výhledem na Trosky - Český ráj u zámku Hrubá Skála nad skalním městem, svoboda pohybu a nepřeberné množství aktivit.
4.6 - 5.6.2022 Jaroslav říká:
Krásné okolí, z pozemku je výhled na Trosky přes el. vedení, ale stačí popojít 100m od pozemku a pohled do kraje a na Trosky je úžasný :-) Prošli jsme si nádhernou přírodu blízkého okolí a byli jsme nadšeni.
Týpí, Týpíčko na úpatí sopky Kozákov
14.4 - 15.4.2022 Jaroslav říká:
Moc jsme si pobyt v týpíčku a v jeho okolí užili, máme rádi soukromí a výlety, kde nepotkáme davy turistů, což jsme tady našli a místo splnilo naše přání a očekávání. Vše jsme měli od majitelky krásně přichystané, týpíčko je bezvadně vybavené, takže určitě doporučujeme, hlavně milovníkům drahých kamenů, jejich hledání si užil nejvíc náš malý syn a poklady nacházel všude v blízkém okolí :-) Mile nás překvapil krásný potůček hned vedle pozemku, který v tomto jarním období opravdu barevně zářil. Moc děkujeme a přejeme hodně štěstí majitelům a skvělé zážitky dalším hostům :-)
Lovecká chata v Českém ráji pod hradem Valečov
4.9 - 5.9.2021 Jaroslav říká:
Nádherné místo hned pod skalami, příjemné soukromí, moc hezká zahrádka... Prošli jsme se Valečovskými světničkami a prozkoumali Valečov, večer poseděli u ohně a moc jsme si relax tady užili. Rádi se vrátíme :-)
louka u rybníka
13.8 - 15.8.2021 Jaroslav říká:
Skvěle jsme si pobyt užili, p. majitel je moc fajn, ukázal nám celé své hospodářství, což byl pro nás všechny super zážitek :-) Využili jsme oba rybníky ke koupání, u menšího nás mile překvapila malá písečná pláž. Moc za vše děkujeme!
Chalupa s pozemkem u rybníka
29.7 - 31.7.2021 Jaroslav říká:
Z tohoto pobytu máme smíšené pocity... První den se na molu před chatkou koupaly celé odpoledne děti se psem ze sousední chaty, takže soukromí se nekonalo. Ale druhý den jsme měli celou zátočinu sami pro sebe... nádherná idylka, jakou jsme hodně dlouho nezažili :-) Večery jsou tam moc příjemné, ohýnek a pak noční obloha, kterou jsme chodili pozorovat na molo...
bezKemp u potoku Veselka pod horou Kozákov
24.7 - 25.7.2021 Jaroslav říká:
Jedno z nejlepších stanování! Moc rádi jsme využili koupání v doporučovaném rybníku a děkujeme za TOP kadibudku :-)
U jablůněk
10.7 - 11.7.2021 Jaroslav říká:
Jedním slovem - super! Tak moc se nám tu líbilo, že jsme zůstali další noc :-) Pohoda, soukromí, možnost pomuchlat si štěňátka... Jeden den jsme si udělali výlet na Bradlec, odtud na Klepandu na nanuka a na Kumburk, pěkný nenáročný výlet i pro 6ti letého kluka :-) A druhý den moc hezká procházka do Železnice, cesta vede krásnou krajinou a Železnice je sama o sobě zajímavé město. Doporučujeme hospodu U Jindry, výborné jídlo i pivo a nají se i vegetariáni... (neberou karty)
Ještě bychom chtěli vyzdvihnout to, že pozemek slouží pouze pro jednu rezervaci.
Moc jsme si pobyt užili, paní Vlaďce za vše děkujeme a přejeme jí spoustu dalších spokojených obyvatel :-)
Zahrada U dvou javorů
7.7 - 8.7.2021 Jaroslav říká:
Tohle je poprvé, co píšu negativní recenzi. Bezkempu, jak název napovídá, beru jako možnost utéci od stresu, lidí atd. Zde, pokud bychom si nezamluvili pozemek jen pro sebe, bychom byli nemile překvapeni, protože si neumím tak nějak představit, že by se sem vešlo ještě jedno auto a stan, aniž bychom byli na sebe nalepeni. Pozemek je sice velký, ale možnost stanování je pouze na vršku u silnice. Ano u silnice. Což je další věc. Místo je prezentováno (mimochodem krásně napsaný popis) jako oáza klidu, kde vlastně nikdo není. Byli jsme v pracovní dny a od šesti nám tak asi 3m od hlavy (jediné místo na stanování je pod stromem u asfaltky) jezdil asi místní zemědělec, který z pole něco odvážel. Když nejezdil on, tak se s ním střídal soused od naproti s autem a traktůrkem a ostatní obyvatelé, kteří tudy asi jezdí do práce. Další věc je příprava pozemku. Tedy její absence. Před příjezdem nám od majitelky přišel email s tím, že se omlouvá, ale že budou sekat až den po našem odjezdu, takže bude vyšší tráva. Kdyby tráva. Je to tam samá kopřiva. Potůček nebyl ani vidět a místo na hraní pro děti, no když jsme ty kopřivy vysekali klackama (syn nechtěl, ale udělali jsme z toho hru na vysvobození princezny) tak to s občasnými bolestivými výkřiky šlo. Místo je jinak moc pěkné, připadali jsme si jako u babičky, takže bude-li dostávat potřebnou péči, určitě nabízí možnost krásného odpočinku a dobrodružství. My jsme si jinak pobyt samozřejmě užili, prochodili jsme si celou vesnici a odvezli si spoustu zážitků :-)
Reakce majitele: Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení, byť negativní.

Bezkemp se učíme a to je dobré s dobrými i horšími zpětnými vazbami. Vracíme pomalu řád do zahrady, která 15 let pustla a boj s kopřivami je úporný, když nechceme použít chemii.

Sekání je letos mimořádný problém, protože fakt hodně prší, všechno roste a před Vaším příjezdem jsme se tam už zkrátka nedostali. Sekáme pravidelně cca po dvou až třech týdnech, do popisu termín sekání píšu, aby to bylo jasné.

Práci na poli nebo traktor souseda ale ovlivnit neumíme ani při nejlepší vůli. Někteří z předchozích hostů si klid chválili, Vy a ještě jedna rodina jste na traktory narazily. Moc nás to mrzí, ale je to venkov a vesnice, kde je lidí maličko, ale nějaké pracovní povinnosti mají.

Co se týká počtu míst na pozemku, tak zde vycházíme výhradně z doporučení Bezkempu, s nimiž jsem toto velmi pečlivě konzultovala a otevření prostoru pro dva vozy nám bylo doporučeno. Kdo chce mít jistotu, že je sám, využije exkluzivní rezevaci, tak jako jste to provedl Vy. Koncem července tam bude pán se skupinkou, kterých bude více, tak jsme se individuálně domluvili, že byť oficiálně tam prostor pro další rezervaci bude, nikomu dalšímu to nepotvrdím. Vše je tedy otázkou dohody a opět mohu zde jen poděkovat za Váš pohled na věc.

Jsme rádi, že se Vám líbilo okolí. Přeji moc hezké léto a pokud považujete za férové vrátit část platby, prosím, ozvěte se. J
Vyhlídka na skalce
5.7 - 6.7.2021 Jaroslav říká:
Byli jsme již podruhé a zase naprostá spokojenost, projeli jsme už celkem dost pozemků a tenhle výhled zatím u nás nemá konkurenci :-) Pár přeháněk nás vůbec nerozhodilo a naopak, počasí a příroda nám vykouzlily nádherné divadlo...
Myslím, že se zase vrátíme... :-)
Palouček u Jizery
18.6 - 19.6.2021 Jaroslav říká:
Určitě doporučujeme! Když jsme z louky sešli těch pár kroků k Jizeře, byli jsme okouzleni tímhle krásným místem. Bylo vedro, řeku jsme několikrát přebrodili, pro malé děti doporučujeme nějaký člun, sice není hloubka, ale místy je celkem proud. A na druhé straně řeky je to pro děti dobrodružství :-) Ocenili jsme stín stromů, spoustu krásných květin okolo a říční lednice se taky hodila! Moc se nám tady líbilo ♥
Mezi kopci a kozami
6.6 - 8.6.2021 Jaroslav říká:
Moc se nám tady líbilo, vybírali jsme hlavně pro syna, ale krásné dobrodružství jsme si užili všichni :-)
Louka V srdci Českého ráje
12.9 - 13.9.2020 Jaroslav říká:
Byli jsme spokojení moc, prošli jsme si blízké okolí, kde jsou krásné výhledy, všude zrovna dozrávaly švestky, takže jsme si i pochutnali :-) Večer jsme rozdělali oheň, dřevo bylo na pozemku a ještě nás majitelé potěšili další várkou... V noci byl klid a ráno kousek od nás přistávaly balóny... Doporučujeme!
Sad u řeky Metuje,obec Dolsko
8.8 - 9.8.2020 Jaroslav říká:
Krásný pozemek přímo u řeky, strávili jsme tu horký letní den a bylo tu fakt parádně, příjemný stín, ale i místo na sluníčku tady vždycky bylo... U jezu jsme se nekoupali, od něj ještě asi 500m je možnost koupání a je to super i pro děti. Večer jsme si opekli, podívali se jen od cesty na krásný západ sluníčka. Kempování tady nás moc bavilo, užili jsme si přírodu, vodu a viděli spoustu místních živočichů :-)
Roverské skály
5.8 - 7.8.2020 Jaroslav říká:
Roverské skály nás nadchly, dají se tam najít krásná místa, kde téměř nikoho nepotkáte, udělali jsme si dva asi 10km výlety po nejbližším okolí, objevili parádní jeskyně, výhledy, dají se najít tábořiště s možností opékání, jen se nedržet pouze turistických cest :-) pro našeho pětiletého syna to bylo bezva dobrodružství. I okolní vesničky a přímo i Skalka stojí za návštěvu, mají ducha dávných dob... Kempování taky moc fajn, měli jsme krásný výhled na Ronov, v hospůdce za rohem mají výborné pivo a nanuky, v druhé za druhým rohem zase vynikající pizzu, u hospody je smíšené zboží, kde se dá koupit něco málo na zub, pečivo si ale musíte objednat den předem... Děkujeme a doporučujeme!
Vyhlídka na skalce
4.7 - 5.7.2020 Jaroslav říká:
Kouzelné místo s překrásným výhledem, kousíček za lesem je výhled i na celé Krkonoše, prostě paráda :-) Prošli jsme si i vesnici Příkrý, kde je spousta nádherných zákoutí, hospůdka, večer jsme si opekli a velmi jsme ocenili obrovskou zásobu dřeva.
Cookies. Vy víte, co máte dělat, aby vám tato lišta nepřekážela.
Tyto webové stránky využívají soubory cookie. Váš souhlas s využíváním všech souborů cookie potvrďte tlačítkem "Souhlasím". Pokud chcete upravit nastavení, klikněte na tlačítko "Uložit nastavení". Více informací o využívání souborů cookie naleznete zde.
Bezkempu využívá 4 druhy kategorií cookies:
1. Technické cookie
Technické cookies pro zajištění fungování webu. Bez nich to prostě nejde. Bez nich si neuděláte rezervaci a tedy nikam neutečete.
2. Analytické cookie
Analytické cookies nám pomáhají sbírat anonymní informace o návštěvnosti a interakci s obsahem na webových stránkách, abychom mohli zlepšovat uživatelské prostředí.
3. Personalizované cookie
Personalizované cookies umožňují webovým stránkám zapamatovat si vaše preference a poskytovat vám relevantní obsah a nabídky.
4. Reklamní cookie
Reklamní cookies slouží k sledování vašich online aktivit a přizpůsobování reklam tak, aby byly relevantní a zajímavé pro vás.