Petr K.

Skóre Bezkempu: 225

Jsme čtyřčlenná rodina s jedním školákem a jedním předškolákem a rádi poznáváme naši krásnou zemi

Hodnocení od majitelů:

Počet navštívených pozemků: 14
Počet půjčených vozů: 0



22.9 - 24.9.2023 Jitka říká:

Pobyt proběhl v pohodě a v pořádku. Určitě vřele doporučujeme ostatním majitelům pozemku.
18.11 - 20.11.2022 Vratislav říká:

Všechno OK
27.8 - 28.8.2022 František říká:

Vzorní hosté. Vše v naprostém pořádku
3.6 - 5.6.2022 Ctibor říká:

Příjemní hosté. Bez problémů. Doporučuji všem majitelům pozemků. Roverské skály
7.5 - 10.5.2021 Jozef říká:

Úplně super. Vše v naprostém pořádku.
7.5 - 9.5.2021 Jozef říká:

Vše v naprostém pořádku. Děkujeme za návštěvu.


Polosamota Lesní dvůr
22.9 - 24.9.2023 Petr říká:
Pozemek byl při našem příjezdu vzorně posekaný, je k dispozici elektřina, voda i výlevka pro WC kazetu. Milá paní majitelka. Děti se těšili na pejsky paní majitelky, ale ti se drželi doma a tak nám společnost dělalo kotě od sousedů :) Z okolí můžeme k návštěvě doporučit naučnou stezku Holské rybníky, ZOO Chleby a Bučický mlýn, kde jsme se i dobře naobědvali (jen si s sebou vezměte hotovost, karty tam neberou). Pozemek můžeme vřele doporučit..Byl to tu skvělý relax.
Karavanové stání - Hotel Orlík
4.8 - 6.8.2023 Petr říká:
Byli jsme tady během tří týdnů už podruhé...To je myslím nejlepší vizitka, jak moc se nám tu líbilo :) Minule bylo vedro, takže jsme si užili venkovní bazén a hotelovou pláž, tentokrát celý víkend pršelo, tak jsme vyzkoušeli vnitřní bazén a welness a trochu procourali areál hotelu. I když jsme neměli štěstí na počasí, pobyt jsme si užili a tento pozemek si ukládáme do oblíbených, kam se budeme vracet. Ještě zmíním ochotný a usměvavý personál, což nebývá pravidlem a nakonec také výbornou hotelovou restauraci. Pozemek každopádně vřele doporučujeme!
Karavanové stání - Hotel Orlík
14.7 - 16.7.2023 Petr říká:
Tenhle pozemek je spíš minikemp než bezkemp, ale to říkám v kladném slova smyslu. Vybavení pozemku je totiž na úrovni kempů na západ a jih od našich hranic (čisté sociálky, sprcha s neustále tekoucí teplou vodou - v ceně...žádné žetony nebo mince - mýdlo, toaletní papír, i papírové ubrousky na utření rukou...před sociální buňkou dřez na mytí nádobí opět s teplou vodou, výlevka, popelnice, sloupky s elektřinou i vodou...uprostřed pozemku posezení s ohništěm...a to hlavní teprve přijde - úžasná je totiž symbióza minikempu s hotelem...v ceně, která se může zdát na poměry Bezkempu trochu vyšší, totiž máte k dispozici všechny hotelové služby - venkovní a vnitřní bazén, wellness, soukromou hotelovou pláž, ohromný zalesněný areál, hotelovou restauraci, bar...no prostě luxus! Za mně rozhodně zařazuji mezi TOP10 pozemků Bezkempu a vřele všem doporučuji. Ještě dodám, že jsme zde byli v plné sezóně, takže pozemek byl "plný" což čítalo celých 10 karavanů :)
Jediné mínus je příjezdová cesta, která připomíná tankodrom, ale za to hotel nemůže...A teď jsem si ještě vzpomněl...Pokud jako my zapomenete nakoupit nějaké potraviny...V cca 5km vzdálených Kozárovicích je malá samoobsluha, otevřená i v sobotu a v neděli :)
Lesní mlýn
2.6 - 4.6.2023 Petr říká:
Opravdu úžasný pozemek uprostřed lesů...Kdybychom jeli bez dětí, byl by to tu skvělý relax :) :) Ale vážně - pozemek je opravdu rozlehlý...o ostatních bezkempařích jsme skoro ani nevěděli. Rybník plný pstruhů je kouzelně zasazen do lesa a víkend by se vlastně dal strávit jen u něj...jak je pěkný...My jsme ale chtěli poznat i blízké okolí a tak jsme v sobotu vyrazili na nedaleký Křemešník, kde je k vidění pěkný kostel. Rozhledna bohužel byla zavřená. Náš 9ti letý synek si pak večer v rybníku chytil svého prvního pstruha..zážitek veliký :) Pan majitel se o nás celý víkend vzorně staral a povyprávěl nám o svých plánech. Držíme palce ať se vše podaří a děkujeme za krásný víkend.
Zelené údolí
5.5 - 8.5.2023 Petr říká:
Krásný pozemek uprostřed nádherné přírody. Moc milí majitelé se kterými jsem si dva večery hezky popovídal. Nádavkem jejich úžasní sousedé se kterými jsme si zazpívali folkové písničky, jako bonus pak výborné Svijany 11° , které pan majitel pro hosty točí. Děti na rozloučenou dostali od majitele lízátko :) Co bych dál povídal...Přijížděl jsem sem unavený po těžkém pracovním týdnu a vracím se nabitý energií do dalších dnů a bohatší o spousty zážitků z krásné okolní přírody a lidí se kterými jsem měl možnost se potkat. Kvůli tomuhle Bezkempu miluji! :) Tento pozemek rozhodně doporučuji a určitě se sem ještě někdy vrátíme.
U starého lomu
18.11 - 20.11.2022 Petr říká:
Tohle měl být náš poslední podzimní výjezd...no...nakonec z něj byl první zimní :) Ale k vlastnímu pozemku...Ten je krásně ukrytý v malém lesíku, pěkně rovný, takže nebylo potřeba ani klínovat. V okruhu 20ti metrů je všechno co potřebujete: přípojka elektro, kohoutek s vodou, sprcha, kadibudka, vedle karavanu ohniště s hromadou dřeva zdarma a lavice se stolem. Příjezd a hlavně odjezd byl trochu hardcore, protože při našem příjezdu trochu nasněžilo a namrzlo (teploty přes den byly -3C v noci pak klesaly k -10C), což už na můj Peugeot 5008 s předokolkou bylo moc a tak jsem byl rád, že mě na silnici vytáhl kamarád s Land Roverem...Nicméně v záloze byl ještě i ochotný pan majitel s traktůrkem. Okolí nabízí spoustu výletů, počínaje hradem Houska a Bezděz, kousek je to i na Máchovo jezero a do Doks, kde je muzeum čtyřlístku a muzeum pohádek. Stejně tak stojí za to zajít do okolních skal a jeskyní. My jsme byli s malými dětmi, tak jsme toho moc nestihli a spíš si užili krásnou zimní přírodu. Pozemek má každopádně velký potenciál a je vidět, že se o něj pan majitel stará...takže doporučuji.
Romantika na severu
26.10 - 30.10.2022 Petr říká:
Krásné až magické místo hned vedle velice pěkného a upraveného areálu na fotbalgolf (který mimochodem doporučuji si zahrát...je to překvapivě zajímavý sport). Pan majitel byl ochotný a dokonce nám poskytl nadstandardní služby, které ani nejsou u pozemku nabízeny. Za to moc díky :) Využili jsme sprchy a nově umístěné ohniště, kde jsme na uvítanou měli i hromádku dříví (milá pozornost). Jediným mínusem bylo zvláštní podloží na pozemku, které způsobovalo, že ač bylo krásné počasí, bylo tady stále mokro a bláto, které jsme měli všude :( Ale majitel mluvil o tom, že se tam chystá udělat drenáž, tak věřím, že napřesrok už to bude OK. Trávili jsme zde celkem čtyři dny, takže jsme stihli navštívit spoustu míst v okolí, které je tam opravdu nádherné, zvlášť teď na podzim to má neopakovatelné kouzlo...Suma sumárum za mně určitě jedno z nejhezčích míst, které jsem přes Bezkempu navštívil. Takže rozhodně doporučuji.
Zahrada pod Prachovskými skalami v Českém ráji
14.10 - 16.10.2022 Petr říká:
Tento pozemek jsme zvolili jako ideální základnu do Prachovských skal. Po přečtení hodnocení ostatních návštěvníků jsem se trochu bál hluku od hlavní silnice, ale nic hrozného jsem neslyšel. Po místní komunikaci sice sem tam nějaké auto projede, ale jen přes den. Bohužel jsme neměli moc hezké počasí, tak jsme sobotu strávili couráním po Jičíně (byli jsme s malými dětmi, takže jsme se podívali na Rumcajsovu ševcovnu, Rumcajsovu interaktivní výstavu na zámku a zajeli jsme si do Rumcajsovy jeskyně). V neděli, když se počasí umoudřilo, jsme si prošli Prachovské skály. V sobotu nás navštívil i pan majitel, tak jsme pokecali o historické vojenské technice a probrali společné známé :) Jediné mínus byla poměrně vysoká tráva, což v kombinaci s deštěm nebylo ideální :( Využili jsme i ohniště na pozemku a elektřinu. S sebou domů jsme si odvezli asi tisíc sluníček sedmitečných, které na nás udělaly v neděli nálet ...Tak doufám, že nebudou majitelům chybět :) :) Pozemek každopádně doporučujeme jako ideální základnu pro výlet do skal..
Loučeň
27.8 - 28.8.2022 Petr říká:
Mohu jen zopakovat co zde již psali ostatní...krásné místo, které jsme měli jen pro sebe. Provoz na sousedící komunikaci je překvapivě silný, ale kolem 22h už utichne. Využili jsme i připravené dřevo na táborák. Pozemek je zřejmě bývalá pískovna, takže se nepodmáčí ani za deště. Zároveň špatně drží kolíky pokud něco kotvíte. V okolí zámek labyrintárium Loučeň, Mirákulum, zoo Chleby, muzeum B.Smetany, atd. Pro nás tenhle výlet byl rozloučením s prázdninami a mocjsme si ho užili. Každopádně pozemek pro nenáročné a soběstačné kempaře doporučujeme.
Bezkempování u BIO Levandulových polí
24.6 - 26.6.2022 Petr říká:
Jak už zde bylo několikrát napsáno, stání karavanu je v podstatě na neobdělávaném poli vedle levandulí, takže po dešti je terén trochu blátivý. Lze parkovat i kousek dál od pole na trávě, ale tento pozemek byl při našem příjezdu už obsazený...Ale pohled do levandulového pole je úžasný, zvlášť když přijedete v době, kdy levandule kvete, tedy cca od konce června do začátku září. Majitelé jsou moc příjemní a ochotní. Přes web majitelů lze objednat vouchery na různé aromaterapie apod, (manželka si pochvalovala :) ) V hale je možné zakoupit nepřeberné množství biovýrobků s levandulí. Lze se zde i stravovat (samozřejmě vše v biokvalitě). My jsme zde slavili 10té výročí svatby a byl to úžasný relax. Ještě jednou děkujeme za veškerou péči a přejeme majitelům ať se jim daří!
Roverské skály
3.6 - 5.6.2022 Petr říká:
Krásné místo s úžasným okolím. Pan majitel ochotný (každý den se přišel zeptat jestli něco nepotřebujeme) Děti od něj dokonce dostali domácí zmrzlinu. Na pozemku jsme byli ještě s dalšími dvěma karavanovými rodinami za což jsme byli rádi, protože děti se hned skamarádili. V okolí kromě krásné přírody i historické zajímavosti (kalvárie Ostrá, hrad Helfenburk, historické centrum Úštěku (tady doporučujeme úžasné muzeum čertů). V okolí jsme toho ještě spoustu nestihli prozkoumat, takže se určitě ještě vrátíme. PS: A ty západy slunce jsou tady opravdu nádherné! :)
Ranč Mítov
20.5 - 22.5.2022 Petr říká:
Tento pozemek se zdál být pro naši rodinu zakletý...Poprvé jsme sem chtěli jet již vloni, ale plány nám zhatily covidové uzávěry. Podruhé jsme zde chtěli strávit letošní Velikonoce...to nás pro změnu zastavilo onemocnění téměř celé rodiny. Vyšlo to až na potřetí...i když s mými obavami, jestli to zvládnu se svými nedoléčenými bolavými zády. Ale stálo to za to. Napřed jsme si užili trochu adrenalinu, když jsme se nechali navigovat navigací Waze, která nás při správně zadané adrese zavedla na úplně jiné místo ve vesnici a to ještě po úzké úvozové cestě a s překonáním brodu přes potok jako třešničku na dortu :) Kamarád s off-roadem si to užíval...já s Peugeotem 5008 zažíval perné chvíle...No vše dobře dopadlo, do cíle jsme dojeli a tam nás už čekal skvělý a přátelský majitel se kterým jsme si hned padli do oka (a i si hned potykali). Jako další bonus tam byli jeho dva synové, což jsou skvělí kluci ve věku našeho rošťáka a ti se také hned skamarádili. Pak nás majitel provedl po pozemku a nás čekaly další bonusy v podobě točeného piva a považte - i sauny! Na poměry Bezkempu věc nevídaná :) Následoval ještě poslední adrenalin v podobě silné bouřky (která se samozřejmě přihnala přesně ve chvíli, kdy jsme vytáhli markýzu). A pak už to byla jen samá pozitiva - k snídani čerstvá vajíčka, palačinky k odpolední svačině, kluci si pro naše děti dokonce připravili bojovku! Děti si ještě užily trampolínu, houpačku, klouzačku, stromový úkryt, malá koťátka a králíčky...a kdoví co ještě :) Prostě byli jsme z místa i majitele nadšení a určitě se sem ještě rádi vrátíme. Nejlepší reference - děti v neděli odmítali jet zpátky domů :) Roberte, ještě jednou díky za krásný víkend :)
Louka u MLÝNSKÉHO KOLA,penzion.
7.5 - 9.5.2021 Petr říká:
Byla to naše první zkušenost s "bezkempem" , tak jsme úplně nevěděli co můžeme očekávat. Po příjezdu jsem trochu znejistěl, protože pan majitel mi nezvedal telefon a tak jsem si nebyl jistý , jestli můžu na pozemek najet bez jeho vědomí. Naštěstí už byl na pozemku s karavanem můj kamarád, který už všechny instrukce dostal. Místo i okolí je moc krásné a obsluha velmi ochotná. Pozemek byl nakonec diky krásnému počasí plný, ale vůbec to nevadilo. Sešla se nas tam prima parta a tak jsme udělali společný oheň a i všechny děti se během chvilky skamarádili. Za ten prodloužený víkend jsme zdaleka nestihli všechny zajimavosti, které lokalita nabízí a tak se sem určitě rádi vrátíme Místo doporučuji hlavně cyklistům. Okolí je na cyklovýlety jak dělané :)
Cookies. Vy víte, co máte dělat, aby vám tato lišta nepřekážela.
Tyto webové stránky využívají soubory cookie. Váš souhlas s využíváním všech souborů cookie potvrďte tlačítkem "Souhlasím". Pokud chcete upravit nastavení, klikněte na tlačítko "Uložit nastavení". Více informací o využívání souborů cookie naleznete zde.
Bezkempu využívá 4 druhy kategorií cookies:
1. Technické cookie
Technické cookies pro zajištění fungování webu. Bez nich to prostě nejde. Bez nich si neuděláte rezervaci a tedy nikam neutečete.
2. Analytické cookie
Analytické cookies nám pomáhají sbírat anonymní informace o návštěvnosti a interakci s obsahem na webových stránkách, abychom mohli zlepšovat uživatelské prostředí.
3. Personalizované cookie
Personalizované cookies umožňují webovým stránkám zapamatovat si vaše preference a poskytovat vám relevantní obsah a nabídky.
4. Reklamní cookie
Reklamní cookies slouží k sledování vašich online aktivit a přizpůsobování reklam tak, aby byly relevantní a zajímavé pro vás.